Muurikka SET 48 cm

2,195.00 kr 1,895.00 kr

Delbetala från 233 SEK/månad.

Allt i ett paket

Det högklassiga Muurikka Setet ger dig allt du behöver för att kunna laga god mat utomhus.
Gasolbrännaren ger jämn temperatur på ett ögonblick och den allsidiga Muurikka Stekhällen lämpar sig för nästan all stekning.

Rekommenderat tillbehör är Regulatorsetet Art.870160

Slut i lager

SKU:810101SK48. Kategorier: , , .

Beskrivning

Ett set för den som älskar att laga mat utomhus

Muurikkas SET 48 cm innehåller deras kända stekhäll med en diameter på 48 cm, gasbrännare D-300, Silava stekfett, korta ben och en skyddspåse. Perfekt för båtsemestern, campingen eller matlagningen i trädgården i sommar!

Muurikka 48 cm med korta ben
Stekhällen från Muurikka ger dig möjligheten till underbar matlagning ute i friska luften. Den kan användas över öppen eld, grill eller med gasolbrännare och blir bara bättre med åren.

Diametern på 48 cm gör den lämplig för matlagning till mellan fyra och sex personer. Tre ben i stål medföljer, men den kan också användas utan ben över grillen eller brasan.

Hällen är svagt skålformad för att behålla vätskan vid matlagningen och tjockleken på 3 mm ger en jämn spridning av värmen. Ta med den till picknicken, campingen, eller ut med båten!

Mått: Ø 48 cm, ca 22 cm hög med ben
Vikt: ca 5,5 kg.
Material: Varmvalsat stål, 3 mm

Gasbrännare D-300
Passar till Muurikka Stekhäll 48cm, Muurikka Wok och Paella 40. Levereras med vindskydd och både långa och korta ben. För anslutning till gasolflaska krävs en gasolslang med en invändig diameter på 10mm.

Mått: Ø 300 mm
Höjd: 58 cm
Vikt: 5 kg
Effekt: 6,5 kW
Gasolförbrukning: 30 mbar 473g/h

Silava stekfett på tub (110g)
Är ett stekfett i en behändig tub för matlagning samt fettbehandling och underhåll av stekhällar, stekpannor, grytor och gasgrillar av gjutjärn eller järn.

Muurikka Silava är ett universellt stekfett som är utmärkt för all stekning, speciellt för att maten blir så knaprig på ytan. Perfekt när du ska bränna in din Muurikkahäll.

Ingredienser: 70% ryggspäck av svin, 30% finsk rapsolja

Skyddspåse 48cm
En kraftig skyddspåse för förvaring av Muurikkas 48cm stekhäll. Den väger 441gr och har ett handtag så att hällen blir lättare att bära.