ECOCHAIR ASK MED GRÅ PIGMENT, ECOFURN

1,690.00 kr

Delbetala från 215 SEK/månad.

Askstolen är värmebetsad med grå pigment. Den håller sig bra i färgen över tid och står ute ½ året som rekommendation. Behandla med genomskinlig träolja 1ggr/år. Första året behövs den inte behandlas då stolen är behandlad från fabriken. Då stolen är ny bör den torkas av med våt trasa, då man ibland får med lite färgpigment i lådan från fabriken.

Eco Chair är en modern vilstol gjord med såväl människa som miljö i fokus och finns i flera olika träslag: Björk, Ek, Furu, Lärk, Ask och Al –  allt för att du ska kunna hitta en stol som passar just dig. Nackkudde säljs separat!

Vilstolen har två olika sittlägen för att enkelt kunna anpassas till varje persons unika form och storlek. Perfekt i trädgården, växthuset eller uterummet.

1 i lager

Antal:

SKU:ecochair-ask. Kategorier: , , .

Beskrivning

Materialet trä och hamparep och stolen är gjord med ett minimalt avtryck på miljön, så du kan njuta i den med gott samvete.

Stolen är ihopfällbar och förvaras enkelt i ett förråd eller liknande när vintern kommer.

OBS! Stolen levereras omonterad. Instruktion medföljer. Det är inte svårt men tar någon timme.

Mått: H110 x B50 cm x D85 cm

Skötselråd Eco Chair Ask

Stolen är värmebetsad och håller sig bra i färgen över tid. Skall endast stå ute under sommarhalvåret som rekommendation. Behandla med genomskinlig träolja 1g/år. Första året behövs inte det då den är behandlad från fabriken.
Hamparepen rekommenderar vi att man byter ut vart 3:e år. Hampa finns att köpa hos bygghandeln.

Mer information

Vikt 14 kg
Dimensioner 127 x 15 x 20 cm