BioCool – Pooldesinfektion 5 l

1,100.00 kr

Delbetala från 161 SEK/månad.

BioCool-loggaBioCool Pooldesinfektion är klorfri och biologiskt nedbrytbar. Det är viktigt att vara medveten om att både små och stora pooler ska ha en sund, giftfri och hälsosam vattenmiljö. Därför har BioCool utvecklat en effektiv och miljövänlig produkt som kan användas till badtunnor, spabad och bassänger. Var alltid noga med att duscha före badet. Att låta bli att duscha bidrar till kraftigt ökad tillväxt av bakterier i badvattnet.

Antal:

SKU:SE-PD-001. Kategori: .

Beskrivning

Ladda ner Säkerhetsdatablad (PDF)

DOSERING OCH ANVÄNDNING:
Doseringen är anpassad efter kranvatten. Dosera efter varje baddag och en gång i veckan för underhåll av badvattnet. Flaskan har en doseringslösning som gör doseringen enkel och smidig. 20 ml per 1000 liter vatten.

Produkten har ett pH på ca: 7 och därför behövs inget pH-reglerande ämne och pH behöver inte mätas.

Används exempelvis sjö- eller havsvatten kommer humus och alger att finnas i vattnet. Dosera dubbel dos och sker tillväxt ändå, dosera en extra gång. Därefter återgå till dosering för kranvatten.

Är det många personer som ska bada, t.ex. vid uthyrning av poolen eller vid större sammankomster, dosera extra om den nya gruppen som ska bada består av 15 i en badtunna gjord för 5 personer.

Är det en tunna där ingen cirkulation finns rör om efter att ni doserat så att produkten blandas i hela vattnet.

Förpackningen sorteras som hårdplast. Producerad i Sverige. Förvaras oåtkomligt för barn.

Mer information

Vikt 5,1 kg